dinsdag 27 juli 2010


Hierbij een paar foto's van werk dat op de tentoonstelling te zien zal zijn
Draadloos Tegendraads


Van 7 augustus t/m 12 september 2010 zal de Art Quilt groep Tegendraads uit Leiden een tentoonstelling inrichten in het Wevershuis, Middelste gracht 143 in Leiden

De uit 16 leden bestaande groep , die sinds 4 jaar maandelijks bij elkaar komt geeft hier een presentatie van alle werkstukken en quilts die er in de loop van de tijd ontstaan zijn. Er zullen gezamenlijke projecten te zien zijn maar ook individueel werk. De groep
Tegendraads deelt veel ervaring en kennis met elkaar en gaat steeds nieuwe uitdagingen aan om te groeien in het werk.

De naam van de tentoonstelling: Draadloos Tegendraads is gekozen om aan te tonen dat deze groep dankzij het internet en de contacten via o.a Yahoogroepen onstaan is, zoals zovele groepen in deze tijd. Hiermee wordt aangetoond dat computers geen verarming van sociale contacten veroorzaken maar juist een verrijking betekenen.

U zult een breed scala van het hedendaagse textielverwerken tegenkomen en u verbazen over de spannende nieuwe materialen die er tegenwoordig gebruikt worden.

Elk weekend zullen er demonstraties gegeven worden waardoor u met eigen ogen kunt zien hoe er gewerkt wordt.
 De site van het museum: .http://www.wevershuis.nl/

U bent van harte welkom . De toegang is gratis.


contactpersoon: Tonny Nichol 071-5891710Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. hallo
  ben toevallig op deze blog gekomen. Prachtige werken en als ik kan kom ik zeker kijken
  ann vanherle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanmiddag heb ik samen met een vriendin de tentoonstelling van Tegendraads in het Wevershuis in Leiden bezocht.
  Erg leuk om de werkstukken nu eens van dichtbij te kunnen bekijken, vooral ook omdat er diverse mensen van Fibermail bij zitten. We hadden dus een heel geslaagde middag en hebben weer volop inspiratie opgedaan.
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hannie de Beer heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Wevershuis" achtergelaten:

  Wat jammer dat je nog niet mobiel bent! Wij waren Zondag in Leiden,en hebben natuurlijk alles goed bekeken. Zag er allemaal heel goed uit! Een grote verscheidenheid aan technieken die jullie hebben gebruikt.
  Ik was thuis en bedacht,dat ik ben vergeten om een reactie in het boekje te zetten. Doe jij het maar voor mij,zet er maar in ,dat het voor herhaling vatbaar is, en jullie prachtige werkjes hebben gemaakt!
  Ik wens je nogmaals beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen